cauti aici

Custom Search

4/05/2012

PREPARATE DIN MIEL

   DROB DE MIEL   


500 gr organe , 2 oua , 1 felie de paine , 1 lingura smintina , 1 lingura verdeata 
tocata , 2 fire de ceapa verde , sare , piper , 1 lingura de untura 

  Se trec prin masina de tocat organele de miel - inima , ficatul , plaminii .
 Se adauga ouale , putin miez de paine muiat in lapte , sare , un praf de piper ,
smintina si verdeata multa - marar , patrunjel , ceapa verde si usturoi verde .
Se spala prapurul bine , in mai multe ape . Se unge putin cu untura o tigaie 
cu marginile joase . Se intide prapurul in tigaie , astfel incit sa ramina mult
si pe margini si sa poata fi intors deasupra peste umplutura . Se pune umplutura
peste prapur in tigaie , se aseaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime
si se intorc marginile prapurului deasupra . Se coace la cuptor .
  

  Drob de miel in aluat  

 Pentru tocatura aceleasi cantitati de mai sus ; pentru aluat : 1 ou , 150 g faina ,
    1 lingura de unt sau de untura , sare .

   Drobul poate fi invelit si in aluat , in loc de prapur . Se pregateste tocatura
ca mai sus . Apoi se face un aluat fraged din ou , faina si unt . Se intinde o 
foaie ca de taitei . Se aseaza in tigaia unsa cu unt sau untura . 
   Se pune umplutura intr-un strat de grosime egala . Se intorc marginile 
potrivind sa nu vina prea mult aluat unul peste altul . Se unge cu ou si
se pune la cuptor .


                                  

                                 STUFAT de MIEL  


      750 g carne , ceapa verde , usturoi verde , 2 linguri de untura ,
1 lingurita de faina , 1 pahar de bors sau 2 linguri de otet , 1 lingura de bulion ,
         sare .
    Se taie carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc cu o 
lingura de grasime . Ceapa verde si usturoiul se taie , dar nu prea 
marunt ,apoi  se prajesc usor in putina untura , 
fara sa se ingalbeneasca . Se pun in cratita cu carne , se adauga un praf de 
faina , un pahar de bors fiert indoit cu apa , sare si bulion de rosii .
  Dupa ce a inceput sa fiarba , se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit , 
pina scade cit trebuie . 


                     MIEL CU SPANAC  


 750 g carne , 2 kg spanac , 1 lingurita de faina , 2 linguri de untura ,
1 ceapa , 1 lingura de bulion , sare .

    Se prajesc in untura bucatile de carne , cu o ceapa taiata marunt .
 Se adauga un praf de faina . Spanacul dupa ce se spala bine in mai multe ape
se opareste si se scurge . Se pune in cratita cu carne , se adauga bulionul ,
putina apa si sare . Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora .
 Daca mai este nevoie se mai adauga putina apa.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curaj , lasa un comentariu si daca ai vreo nelamurire spune .