Omleta cu brinza
4 oua , 50 g ulei , 5 linguri de vin ,
100 g brinza rasa , sare , piper , verdeata .
Se separa galbenusurile de albusuri ,
care se bat bine cu telul .
Uleiul , brinza rasa , vinul ,
se fierb la foc mic
si se adauga galbenusurile ,
apoi albusurile .
Se serveste cu verdeata tocata .
Omleta cu carne
150 g de carne afumata , margarina , 6-8 oua , sare , piper ,
patrunjel tocat .
Carnea se prajeste usor in margarina . Ouale se bat impreuna
cu sarea , piperul si patrunjelul tocat ,
apoi se toarna peste carnea prajita .
Oua picante
4 oua , 150 g carne afumata , 1 castravecior acru , 1 lingura maioneza ,
zeama de lamaie sau otet , boia .
Ouale se fierb si se taie in jumatati . Carnea si castravetele
se taie in cubulete mici ,
se amesteca cu maioneza , sarea , piperul , zeama de lamaie .
Intreaga compozitie se toarna peste oua .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Curaj , lasa un comentariu si daca ai vreo nelamurire spune .